Wc ontstoppen in Hank

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Wc ontstoppen in Hank

Wc ontstoppen in Hank? Een toilet dat niet goed doorspoelt kan veel overlast geven en is bovendien erg vervelend. Er zijn gelukkig verschillende manieren waarop het probleem verholpen kan worden. Voor u aan de slag gaat, is het belangrijk om eerst te bedenken wat de verstopping kan veroorzaken. Is er recent iets in de toiletpot gevallen, bijvoorbeeld een wc-blok? Zo’n object dat niet weggespoeld kan worden, kan de afvoer blokkeren. Een andere oorzaak kan een teveel aan toiletpapier of bijvoorbeeld vochtige doekjes zijn.

Zelf de wc ontstoppen?

U kunt de wc zelf ontstoppen met een rubberen ontstopper. Een andere manier is om de verstopping met heet water en soda los te weken. Mocht het u niet lukken om het probleem te verhelpen, neem dan contact met ons op. Wij hebben de kennis en apparatuur om uw wc in mum van tijd te ontstoppen.

Handiger als wij uw Wc ontstoppen in Hank? Neem dan contact op met Rioolservice Etten-Leur en wij zullen u spoedig te hulp staan.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Etten-Leur, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Meer weten?

U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend contactverzoek.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Etten-Leur lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059090

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.

Contact

Rioolservice Etten-Leur
Copyright © 2024 Rioolservice Etten-Leur. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie