Vaatwasser verstopt in Standdaarbuiten

Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar om uw rioleringsprobleem op te lossen!

Vaatwasser verstopt in Standdaarbuiten

Vaatwasser verstopt in Standdaarbuiten? Dit vervelende probleem kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld een dichtgeslibde afvoer of filter (etens- en zeepresten). De verstopping kan ook veroorzaakt worden door een probleem met de aanleg van de afvoer. Rioolservice Nederland komt het probleem graag voor u oplossen. Als de vaatwasser verstopt is, loopt het water niet goed weg waardoor er water in het apparaat blijft staan. Dit is niet alleen erg vervelend, maar kan ook erg gaan stinken. Als u het filter, de pomp en de afvoerslang al gecontroleerd heeft, zit het probleem waarschijnlijk in de afvoer waarop de machine is aangesloten.

Een verstopte afvoer verhelpen

ls de verstopte vaatwasser veroorzaakt wordt door een verstopte afvoer kan een ontstoppingsdienst het probleem komen verhelpen. Rioolservice Etten-Leur staat voor u klaar. Onze specialisten kunnen de afvoer door middel van hoge druk schoonspuiten of de verstopping verhelpen met bijvoorbeeld een verenmachine.

Geen verborgen kosten

Als u kiest voor de experts van Rioolservice Etten-Leur, kiest u niet alleen voor de beste service maar ook voor duidelijkheid. Wij hanteren vaste bedragen voor het eerste uur, inclusief voorrijkosten. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Meer weten?

U mag natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend contactverzoek.

Rioleringsprobleem?

Rioolservice Etten-Leur lost het op! € 90,- het eerste uur inclusief 15 minuten reistijd, 45 minuten arbeid en gebruik ontstoppingsapparatuur, exclusief BTW.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

7 dagen per week

Voor spoedgevallen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. 
Bel 076-2059090

Over ons

Wij zijn aangesloten bij Van de Beek Rioolservice
Betrouwbaar, betaalbaar en netjes.

Contact

Rioolservice Etten-Leur
Copyright © 2024 Rioolservice Etten-Leur. Alle rechten voorbehouden | Website: YZCommunicatie